Viikkorastitapahtuman info

Kevätkauden 2024  viimeiset Viikkorastit pidetään tiistaina 4.6. Purolasta Järvenpään Hiihtomajalle ulottavalla maastoalueella. Keskus on Järvenpään puolella Kukkaromäentien ja Ankkapurontien risteyksessä. Lähdöt ovat tuttuun tapaan klo 17.30-18.30.

Radat kulkevat pääosin yhtenäisellä osin pienipiirteisellä kallioisella  metsäalueella, jossa on runsas polkuverkosto.  Luvassa on normaalia metsäsuunnistusta alkukesän rehevässä metsäluonnossa.

Ratamestari Jukka Kuivalainen on laatinut Viikkarien perusradat eli 4 km ja 2 km.  Tapahtumapisteen rajoitteista johtuen lähtö ja maali leimauspukkeineen ovat noin 300 m päässä keskuspisteestä.  Osallistujien kirjautuminen lähteviksi sekä  maaliin tulleiksi tapahtuu normaaliin tapaan keskuspisteessä.  On tärkeää, että kaikki ilmoittautuvat suorituksen jälkeen keskuspisteessä. 

 Karttana on  suunnistuskartta mittakaavassa 1:7500.  Sitä on osin päivitetty tänä keväänä.

Rasteille voi ilmoittautua paikan päällä tai Rastilippu-palvelun kautta. Osallistumismaksu on aikuisilta 6 € ja junioreilta 3 euroa.  Maksut käy käteisellä tai monipuolisilla verkkomaksutavoilla. Osallistua voi joko ajanotolla tai ilman. Emit-leimaus on käytössä ja laina-emitejä saa 2 €:n hintaan tapahtumatiskiltä. Palon Viikkorasti-sivun online-tulosten sekä Rastilippu-tulosten lisäksi Livelox-seuranta on käytössä. 

Parkkeeraus on omatoimista. Tienvarsiparkki on mahdollinen Ankkapurontien varteen.

Yhteyshenkilö: Jukka Kuivalainen (p. 050 5767750)

                                                    Tervetuloa kesäiseen metsään!