Syyskokouksen päätöksiä

13.11.2016

Vuoden 2016 juniorisuunnistaja Jaakko Kervinen
Vuoden 2016 juniorisuunnistaja Jaakko Kervinen

Kauden päättäjäiset ja syyskokous pidettiin perinteiseen tapaan hiihtomajalla. Ohjelmassa olivat vuotuiset palkitsemiset ja päätteeksi syyskokous, joista yhteenveto seuraavassa.

Urheilumenestyksestä palkittiin seuraavat jäsenet

Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka
Torvikoski Jouko H70 hopea
Roininen Anu D45 kulta
 
Pyöräsuunnistuksen SM-sprintti
Tyrväinen Heikki H60 kulta
Roininen Anu D45 hopea
 
Pyöräsuunnistuksen SM-pitkä matka
Roininen Reijo H40 pronssi
Tyrväinen Heikki H60 kulta 
Roininen Anu D45 kulta
 
Lisäksi huomioitiin Heikki Tyrväisen hieno saavutus veteraanien MM-kisoissa, joissa hän voitti pronssia pyöräsuunnistuksessa. Kokousväen käsityksen mukaan mitali on ensimmäinen seuran saavuttama MM-mitali
 
Talkoolaistaulu jaettiin Unto Kerviselle ja vuoden juniorisuunnistajalle jaettava Nalle-patsas Jaakko Kerviselle.
 
Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Petri Heikkilä. Hallitukseen vuosiksi 2017-2018 valittiin Lasse Kervinen, Sami Kervinen, Tauno Suominen, Seppo Ahvenainen ja uutena jäsenenä Timo Räty. Vuonna 2016 hallitukseen valittuja ovat Kati Leinonen, Olavi Vuorio, Reijo Roininen, Jukka Kuivalainen ja Oiva Kumpulainen. Heidän nykyinen kautensa päättyy 2017.
 
Kokouksessa hyväksyttiin uudet säännöt, jotka on nykyaikaistettu ja tarkennettu muutamilta osin. Uudet säännöt löytyvät verkkosivujen jäsen-sivuilta.
 
Jäsenmaksut kokous päätti pitää entisellään. Aikuisten maksu on 25 e ja alle 18 vuotiaiden 10 e vuodessa. 
 
Toiminta jatkuu tulevalla kaudelle pääosin entisenlaisena. Viikkorasteilla tullaan kokeilemaan emit-leimausta. Jonkun tapahtuman yhteydessä tullaan toteuttamaan pienimuotoinen rogaining-suunnistus. 
 
Kansallisen kilpailun ja AM-kilpailun hakemista harkitaan vuodelle 2018. 
 
Kartastoa on viime vuodet kehitetty aktiivisesti ja työ jatkuu myös vuonna 2017. Budjetissa, jonka kokous niin ikään vahvisti, kartoitustoimintaan osoitettiin 6.500 euron määräraha.