Keski-Uusimaa-rastien tapahtumailta torstaina12.3.

4.3.2015

Kevät tekee tuloaan ja Keski-Uusimaa-rastit alkavat pian. Torstaina 12.3. järjestetään tapahtumailta, jonne kutsutaan kaikkia kuluvan vuoden järjestelyihin osallistuvia. Tilaisuus pidetään Keski-Uusimaa-lehden tiloissa klo 18.30-20 (Klaavolantie 5, Tuusula).

 

Mukaan toivotaan Keski-Uusimaa-rastien vastuuhenkilöiden lisäksi myös kaikkia muita, jotka ottavat osaa käytännön järjestelyihin, on sitten kyse vaikkapa karttojen myyjistä, pysäköinnin hoitajista, tulospalveluhenkilöstöstä tai ratamestareista. Levitä siis sanaa tilaisuudesta omassa seurassasi.
 
Ensimmäistä kertaa K-U-rasteja järjestäville on luvassa tärkeää tietoa, mutta myös pitkään mukana olleet ovat yhtä tervetulleita, koska nyt on hieno mahdollisuus vaihtaa mielipiteitä ja valmistautua pian alkavaan kauteen. Vuoden 2015 Keski-Uusimaa-rastit käynnistyvät 9. huhtikuuta.
 
Keski-Uusimaa-rastien kävijöille toteutettiin pari vuotta sitten kysely yhdessä Keski-Uusimaa-lehden kanssa. Vastaukset olivat hyvin positiivisia ja innostavia järjestäjien kannalta. Vuonna  2014 suorituksia rasteilla oli suunnilleen saman verran kuin edellisvuonna.
 
Suunnistus on niin hauska harrastus, että monen uuden kävijänkin soisi löytävän tämän virkistävän kuntoilumuodon. Niinpä pyrimme tekemään tapahtumista mahdollisimman laadukkaat. Tulkaahan siis mukaan kuulemaan ja juttelemaan mitä kaikkea voimme tehdä tämän takaamiseksi.
 
Illan aikana on kahvitarjoilu, jonka vuoksi ennakkoilmoittautuminen viimeistään maanantaina 9.3. osoitteeseen: riitta.ketola@media.fi tai p. 0400-619 040 (tekstiviesti tai soitto).
 
TERVETULOA!
 
toivottavat: Järvenpään Palo, Keravan Urheilijat, Tuusulan Voima-Veikot,
Sibbo-Vargarna ja Keski-Uusimaa-lehti