KU-rastien ohje

Keski-Uusimaa-rastit uusissa maastoissa Pornaisten Tapiolassa 17.5.

Helatorstaiviikon KU-rastit pidetään Palon isännöimänä Pornaisten Tapiolassa. Maastossa ei ole aiemmin pidetty suunnistustapahtumia. Rastit ovat poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 17.5.

Metsään voi lähteä normaaliaikaan klo 16.30-19.00. Keskuspaikka on Tapiolan teollisuusalueen tuntumassa osoitteessa Ahertajantie 3 (ks. karttalinkki), jonne on ohjaus Järvenpääntieltä 13 km Järvenpäästä ja 5 km Pornaisista. Parkkipaikat ovat teollisuusalueella enintään 500 m etäisyydellä keskuspisteestä

Ratavaihtoehdot ovat 7 km, 5 km, 3 km vaativa, 3 km helppo ja 1,5 km. Radat on sommiteltu vaihteleviin kallioisiin metsämaastoihin. Näkyvyys on tähän vuodenaikaan vielä suhteellisen hyvä. Maapohjan osalta kulkukelpoisuus on valtaosin hitaanpuoleista ja vauhdikkaita polkuja on vähän. Uudet hakkuualueet ja niihin liittyvät tuoreet metsänistutukset ovat merkittävä osa maastoa. Näiden välttämiseksi pidemmillä radoilla on keskimääräistä enemmän rasteja. Itsestään selvää on, että kielletyille alueille ei pidä missään tilanteessa mennä.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö: Seppo Ahvenainen 050 5003194