Kauden päättäjäiset ja syyskokous hiihtomajalla

8.11.2014

Kahvakuulajumppaa Salla Rinteen ohjauksessa
Kahvakuulajumppaa Salla Rinteen ohjauksessa

Suunnistajien kauden päättäjäisiä vietettiin perinteiseen tapaan Hiihtomajalla. Ohjelmassa oli liikuntaa, sauna ja buffetti sekä päätteeksi palkitsemiset ja syyskokous

Liikunnallinen osuus toteutettiin tällä kertaa kahvakuulajumppana. Salla Rinteen ohjauksessa nekin, joille kahvakuula oli vieras liikuntaväline, pääsivät tutustumaan lajiin. Kokemus oli positiivinen ja tunti varsinkin hiihtolihaksille tehokas.

Päättäjäistilaisuudessa urheilumenestyksestä palkittiin Anu Roininen kolmesta pyöräsuunnistuksen SM-kullasta ja Heikki Tyrväinen pyöräsuunnistuksen SM-pronssista. H13-sarjassa suunnistaneelle Henri Roiniselle ojennettiin kannustuspalkinto. Talkoolaistaulu merkittävästä talkoopanoksesta osoitettiin Seppo Ahvenaiselle.

Syyskokouksessa tehtiin muun muassa seuraavat päätökset:

- puheenjohtajaksi valittiin Petri Heikkilä
- halitukseen kahdeksi seuraavaksi toimintavuodeksi valittiin Lasse ja Sami Kervinen, Tauno Suominen sekä Seppo Ahvenainen. (Muut, ensi vuonna erovuorossa olevat hallituksen jäsenet ovat Olavi Vuorio, Reijo Roininen, Toivo Setälä, Kati Leinonen ja Kari Karri).
- vahvistettiin toimintasuunnitelma, jossa todetaan muun muassa, että hallitus arvioi maaliskuun loppuun mennessä, onko seuralla edellytykset hakea kansallista tai AM-kilpailua vuodelle 2016. Myös seurakonsernin rakenne ja ajanmukaistamistarpeet arvioidaan. Muuten toiminta jatkuu pitkälti viime vuosien kaltaisena
- Seuran jäsenmaksuksi päätettiin aikuisilta edelleen 25 e sekä nuorilta ja lapsilta 10 e